Онлайн магазин за антикварни книги

Антикварни книги - бойни изкуства

Бойните изкуства, според класическото разбиране на понятието, включват в себе си всички видове азиатски системи за самозащита и водене на борба със и без хладно оръжие срещу един или повече противници. В последно време много автори и практикуващи използват словосъчетанието бойни изкуства за абсолютно всички такива системи, независимо в коя точка на света са възникнали. През миналия век се наблюдава процес на превръщането на много от бойните изкуства в спортни дисциплини (бойни спортове). В по-малка степен се наблюдава и обратният процес.

Въпреки че не е възможно да се усъвършенствае в бойните изкуства само по книга, това все пак добър начин да започнете, а специализираните книги може да ви предложат вдъхновят по всяко време. Системите от упражнения се отличават с дух на умереност и реализъм и тези книги ще ви накарат да ги възприемете по подобен начин. Просто правете каквото можете, във времето, с което разполагате - започнете и се наслаждавайте!

Ето само част от антикварните книги в раздел "Бойни изкуства", които можем да ви предложим: „Секрети на Желязната длан„, „Да Чен Цюан„, „Трите златни перли„, „Нан Чуан Бей Туй - част I, II, III - ученическа степени - Южен юмрук, северен крак„, „Те Кион„, „Юмрукът на маймуната„, „Карате-До„ и много други.

Категория: Бойни изкуства.